Pentru părinți cu copii deștepți

 

Trec direct la subiect pentru ca e deja a treia ciornă a unui advertorial neplătit scris doar pentru că vreau să laud un proiect la care pun și eu un pic umărul și prin urmare mi se pare, cum altfel, cel mai tare proiect privat pe educație din lume dacă nu din univers.

Zic că trec direct la subiect pentru că de câte ori mă apucam să scriu păreri personale mă umpleam de spume la adresa sistemului public de educație ca orice părinte din România și în loc să iasă un articol #pepozitiv ajungeam doar să fac eforturi să nu trec în scris toate înjurăturile pe care le știu și chiar să creez altele noi.

Prin urmare: oamenii ăștia mișto de la Brio organizează în această perioadă o olimpiadă online la matematică în care culmea, este premiată performanța cu premii care să placă lor, copiilor. Ăi mai buni dintre cei buni primesc la sfârșit laptopuri Huawei performante, XBox-uri că doar merită să petreacă bine perioadele de pandemie în care sunt închiși în case și bonuri valorice să își ia ce le dorește suflețelul de la Kaufland. Mare parte din premii se datorează prietenilor de la Unicredit care au decis să ne susțină începând de anul ăsta.

Oh, ce tare! Încă un concurs să îmi stresez copilul! Glumesc, nu știu de voi dar eu chiar caut încărcare să îi mai dau copilului de lucru util, nu doar să stea pe telefon când stă în casă, prin care și el să simtă că face ceva benefic pentru el dar și eu să văd de fapt nivelul la care e. Da, să văd nivelul, pentru că după orice test Brio vine pe mail un raport prin care ți se zice pe capitole la ce e bun sau la ce mai trebuie să lucreze copilul tău, unde se mai poate îmbunătăți sau unde e nevoie de pregătire suplimentară. Asta ca să nu vă ia prin surprindere un examen important cum ia autoritățile prin suprindere zăpada iarna sau pe bucureșteni apa caldă în epoca Nicușor.

Pot să vorbesc ore despre copii, educație, Brio și câte și mai câte că sunt român și mă pricep la orice dar nu o să o fac. O să vă zic doar să intrați pe Brio ca să vedeți la ce vă poate ajuta ca teste și metodologie sau pentru a vă înscrie copilul la Brio Challenge. E gratis, trebuie doar o adresă de mail validă. Bineînțeles, sunt și metode să ți se ia banii dar asta doar dacă vrei mai mult.

Mai ai timp până duminică. Pe 16 Mai se încheie etapa întâi și doar dacă ia copilul 80% sau mai mult poate trece în etapa a doua.

Știu, țip despre educație și probabil în textul ăsta scurt sunt mai multe greșeli de ortografie decât virgule puse aiurea. Sau invers?

V-am pupat pe carte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.